Napsali o nás; Břeclavský deník, 20.4.2020 * Kvalitních zásob mají dostatek, ale restauraci mají uzavřenou. Proto se majitelé velkopavlovické Vinopy rozhodli pomoci těm, kteří pracují takzvaně v první linii. Policistům.
„Za běžné situace uvaříme denně až sto padesát obědů. Nyní jsme na nějakých třiceti až čtyřiceti. Zásob máme dost, tak jsme si řekli, že budeme o víkendech a o svátcích vařit policistům,“ přiblížil majitel restaurace Josef Levčík.
Na specialitách tamní kuchyně včetně dezertů si tak pravidelně pochutnává sedm policistů hustopečského obvodního oddělení. „Policistům jídlo vozíme, jsou za to rádi,“ usmíval se Levčík.
FOTOGALERII * otevřete kliknutím ZDE
Autor: Iva Haghofer, Břeclavský deník / 20.4.2020