Menu
Městský úřad Velké Pavlovice Náměstí 9. května 40, 691 06  Velké Pavlovice tel: +420 519 428 101, e-mail: podatelna@velke-pavlovice.cz
Rozhledna - obrázek v záhlaví
Meruňky - obrázek v záhlaví
Víno - obrázek v záhlaví
Kostel - obrázek v záhlaví
Hody - obrázek v záhlaví
Sad - obrázek v záhlaví

Jaroslav Pešák soutěží o nejlepšího fachmana regionu

Jedním ze tří přihlášených do soutěže o nejlepšího fachmana regionu je i velkopavlovický pekař Jaroslav Pešák. Hlasovat v soutěži, třeba právě pro Jaroslava Pešáka, můžete do 16. září 2011 po kliknutí ZDE. Po ukončení hlasování o TOP fachmana regionu bude ze všech doručených hlasovacích formulářů vylosováno 30 výherců, kteří získají výhry od Velkopovického Kozla.

Břeclavský deník, středa 9. září 2011 * Velké Pavlovice – Historická budova pamatující ještě doby Marie Terezie poskytuje již dvacet let azyl úspěšnému pekařství Jaroslava Pešáka z Velkých Pavlovic. 
 
Právě zde před dvěma desítkami let šikovný živnostník svoji firmu zakládal. Jak vzpomíná, začátky nebyly zrovna jednoduché. Se zaměstnanci, z nichž většinu si sám před lety zaučil, však už řadu let tvoří stabilní tým, který se snaží zákazníkům nabídnout pestrý výběr pečiva z těch nejkvalitnějších surovin. Důvodem, proč jsem do pekařství přišel je, že chceme společně s Velkopopovickým Kozlem a čtenáři Deníku najít nejšikovnějšího fachmana břeclavského regionu, kterého pak Kozel odmění za poctivou práci a jeho řemeslný kumšt.

Do soutěže ,,Fachman regionu“ pana Pešáka přihlásil jeho spokojený zákazník Daniel Beran.

Vzhledem k tomu, že zákazníci chtějí na svých stolech k snídani každý den čerstvé pečivo, jede výroba v Pešákově pekařství téměř bez omezení. Nejlepší odměnou po práci je odpočinek. Ani na dovolené se však od práce zcela neoprostí. Kdekoliv v zahraničí je, tam nezapomene navštívit pekárnu.

To proto, aby načerpal další inspiraci, kterou by pak mohl proměnit v nový výrobek pro své zákazníky.

Jaroslava Pešáka jsem se zeptala na tajemství jeho úspěchu. Prozraďte nám, co podle vás děláte lépe než ostatní a kvůli čemu se vaši zákazníci stále vracejí?

 ,, Lidé chtějí vždy čerstvé pečivo a u nás ho vždy najdou. Také rád navštěvuji jiné pekárny, kde nacházím nové vůně a inspiraci.“ Dodává Pešák. „Navíc se rádi zúčastňujeme i různých soutěží. Ty nás posouvají dále. Každý úspěch i neúspěch je pro nás hnacím motorem, jak být lepší,“ říká majitel pekařství.

Na co se nejvíce těšíte po dni plném práce?

Snažím se odpočívat jako ostatní. Nějaký čas strávím s vrstevníky na kurtu, kde hrajeme tenis. Relaxuji ale i plnohodnotně, kulturou. Podporuji kulturní akce ve Velkých Pavlovicích a za některými vyrážím i do jiných měst.“

Autor: Iva Valentová

http://breclavsky.denik.cz

 
Kam Jaroslav Pešák přijde, přinese s sebou vůni pečiva

 

Foto © 2011 Iva Valentová

15-09-2011 PV