Menu
Městský úřad Velké Pavlovice Náměstí 9. května 700/40, 691 06  Velké Pavlovice tel: +420 519 428 101, e-mail: podatelna@velke-pavlovice.cz
Rozhledna - obrázek v záhlaví
Meruňky - obrázek v záhlaví
Víno - obrázek v záhlaví
Kostel - obrázek v záhlaví
Hody - obrázek v záhlaví
Sad - obrázek v záhlaví

Archiv aktualit - 2012

  • Deváťáci jedou do Bludiště, už po třetí!

    BludištěBludiště je zábavný soutěžní pořad České televize, studia Ostrava. A právě zkusit své štěstí v tomto soutěžním klání pojedou žáci 9. ročníků v pondělí dne 16. ledna 2012. Pokud se jim podaří v prvním, tedy pondělním kole vyhrát a postoupí, zasoutěží i následující den. A tak v těchto dnech proběhne výběr čtyř členů soutěžního týmu a dvou náhradníků. Zbytek obou tříd bude potom při samotném natáčení tvořit bouřlivě fandící publikum...

    více
  • Sbíráte? Sbírejte! Blíží se 3. kolo sběru starého papíru!

    Žáci – školáci! Vánoce a Nový rok se překulily a už zase sedíte ve školních lavicích. Doufáme, že jste ani přes svátky nelenili a sbírali a svazovali starý, možná i balicí papír, kterého by mělo být po dárků rozbalovacím čase více než dostatek. Tak neváhejte a zúčastněte se již 3. kola sběru, který se uskuteční ve středu 25. ledna 2012 od 7.00 hod. před budovou I. stupně ZŠ. Motivace? Kdo vyhraje, pojedete do Aquaparku do Vyškova!

    více
  • Zámeček po roce

    Zámeček ve Velkých Pavlovicích se za uplynulý rok výrazně změnil. Už jen z vnějšího pohledu kolemjdoucí či projíždějící vidí novou střechu a osazená dřevěná okna a dveře. Budova je kompletně rekonstruována v projektu  Ekocentrum Trkmanka s environmentální vzdělávací zahradou. Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií – Evropským fondem pro regionální rozvoj a Státním fondem životního prostředí  České republiky v rámci Operačního programu Životní prostředí s mottem: Pro vodu, vzduch a přírodu.

    více
  • Tři králové budou vybírat pro potřebné

    Od pátku 6. ledna do neděle 8. ledna 2012, budete po našem městě potkávat skupinky dětí v bílých šatech a se zlatými korunami na hlavě. Malí Kašparové, Melicharové a Baltazarové zazpívají u dveří našich občanů koledy a za doprovodu dospělé odpovědné osoby budou vybírat do zapečetěných pokladniček s logem charity finanční dary potřebným, kteří se ocitli v nezáviděníhodných životních situacích. Předem děkujeme za poskytnuté finanční dary...
    více
  • Přesně 264.618 z vás si otevřelo v roce 2011 webové stránky města Velké Pavlovice

    Ilustrační fotoPrvní dny nového roku jsou vždy tou nejvhodnější chvílí pro výpočty nejrůznějších statistik. Každo- ročně v tomto čase zveřejňujeme prostřednictvím aktuality statistiku návštěvnosti webových stránek města Velké Pavlovice a nejinak tomu bude i letos. Během celého uplynulého roku jsme vás průběžně informovali o nových rekordech, zajímavostech, novinkách. Prozradíme vám, že se celoroční návštěvnost webu zvýšila v roce 2011 oproti předchozímu roku 2010 o 9,1 % a vystoupala na astronomickou cifru 264.618 přístupů za rok. Klikněte na „více zde“ dovíte se mnohé další zajímavosti.  Děkujeme Vám za přízeň a těšíme se i v roce 2012 na Vaše četné návštěvy!

    více
  • Foto ohlédnutí za fotbalovým memoriálem

    Foto © 2011 Jiří OtřelTak jako každoročně se konal ve Velkých Pavlovicích na svátek sv. Štěpána fotbalový turnaj – Memoriál Vladislava Trsťana. O průběhu a výsledcích sportovního dne jsme informovali v aktualitě dne 27. prosince 2011 - pro otevření klikněte ZDE. Pro pořádek připomínáme, že vyhrál tým Sadová. Nyní nabízíme bohatou fotogalerii pana Jiřího Otřela. Velmi děkujeme!

    více
  • Velkopavlovičtí společně přivítali rok 2012

    Stovky velkopavlovických občanů se o Silvestrovské noci sešli na náměstí před radnicí.  Přítomní využili pozvání radnice a společně oslavili příchod roku 2012. Teplý čaj, svařené víno, šampaňské i ohňostroj vytvořily typickou atmosféru pro příchod nového roku. Tak ať je pro všechny rokem splněných přání a pevného zdraví.

    více